Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@03:37:46 GMT

روش‌های تهیه کباب کوبیده؛ راز نریختن از سیخ

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۲۴۸۶۶

برای پختن کباب کوبیده حرفه‌ای نکات ریزی وجود دارد که در این مطلب راه‌های جلوگیری از ریختن کباب کوبیده از سیخ بیان شده است. خبرگزاری میزان _ نمناک نوشت: اکثر ما توی زندگیمون حداقل یک بار تلاش کردیم که کباب کوبیده خانگی درست کنیم، ولی بیشتر مواقع نمیتونیم اون کبابی که مد نظرمون هست رو تهیه کنیم و گاهی پیش میاد کباب روی آتیش بریزه یا خیلی سفت بشه بنابراین در این مطلب تلاش کردیم تمام نکاتی که برای کباب زدن لازم است را آموزش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  نکات مهم کباب زدن: بهترین گوشت برای تهیه کباب کوبیده، استفاده از گوشت سردست و گردن به همراه مقداری هم دنبه است که باید با هم چرخ شوند تا کباب چرب و خوشمزه‌ای درست شود.   قبل از اینکه مواد کباب را روی سیخ بکشید بهتر است سیخ‌ها را از قبل چند دقیقه‌ای داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند.   سیخ‌های کباب در هنگام استفاده حتما باید تمیز و خشک باشند.   گوشتی را که تهیه کردید و برای کباب کردن میخواهید استفاده کنید نباید بشویید، چون چسبندگی خود را از دست می‌دهد و هنگام سیخ زدن و کباب شدن میریزید.   یکی از راه‌هایی که برای چسبندگی گوشت‌ها می‌توان انجام داد اضافه کردن مقداری گوشت مرغ چرخ شده به گوشت قرمز کبابیست. چرا که گوشت مرغ چسبندگی بالایی دارد.   برای مواد کباب کوبیده باید پیاز‌ها را رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید و فقط تفاله پیاز را به گوشت اضافه کنید تا سبب شل شدن مواد و ریختن از روی سیخ نشود.   استفاده از جوش شیرین در کباب باعث از بین بردن آهن گوشت میشود و برای استفاده مکرر اصلا توصیه نمیشود، ولی اگر هر از گاهی خیلی تصادفی هوس درست کردن کباب کوبیده کرده باشید برای یکدست و زیبا کردن کباب‌ها و نیز چسبندگی بیشتر، میتوانید از مقدار خیلی کمی جوش شیرین در مواد کباب کوبیده استفاده کنید.   برای حالت چسبندگی بیشتر گوشت‌ها و برای اینکه از روی سیخ نریزند آن‌ها را کاملا ورز دهید و بعدحدود ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا مغز گوشت کاملا سرد شود. حتی بعد از اینکه کباب‌ها را به سیخ گرفتید مجددا آن‌ها را یک ساعت دیگر داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند و خودشان را بگیرند.   دو طرف گوشت‌های به سیخ کشیده شده را از بالا و پایین خوب با دست فشار دهید تا به سیخ بچسبند.   حرارت اولیه آتش منقل گازی و یا ذغالی هنگامی که کباب‌ها را روی آن قرار میدهید باید خیلی زیاد باشد و باید با قدرت روی آتش زغال باد بزنید سیخ‌ها را باید تند تند پشت و رو کنید تا یک طرف آن بیشتر روی آتش نباشد. وقتی هم که گوشت‌ها خودشان را گرفتند حرارت را کم کنید و یا باد زدن را به آرامی انجام دهید. بیشتر بخوانید: چه کنیم کباب تابه‌ای جمع نشود؟ انتهای پیام/ خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود. برچسب ها: کباب خانه داری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کباب خانه داری کباب کوبیده گوشت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۴۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو

علی لطفعلی پور گفت: تب کریمه کنگو بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است،  ویروس بیماری توسط گزش کنه آلوده و یا از طریق تماس با خون و لاشه دام آلوده، به انسان منتقل می‌شود.

 وی افزود: این بیماری شیوع بالایی در بین دامداران، دامپزشکان و کارکنان دامپزشکی، سلاخان، قصابان و کارکنان کشتارگاه، پزشکان، پرستاران و کارکنان بیمارستان‌ها، کشاورزان و اشخاصی که با دام سر و کار دارند مشاهده می‌شود.

وی تصریح کرد: بیماری در فصل‌های گرم سال از اواخر فروردین تا اواخر شهریور (زمان رشد و تکثیر کنه‌ها) شیوع پیدا می‌کند.

رئیس دامپزشکی زرند بیان کرد: این بیماری با رعایت نکات بهداشتی و راهکار‌هایی از جمله استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس، ذبح دام و خرد کردن گوشت، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام،رعایت ‏اصول ایمنی کار به منظور جلوگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی، انجام سم‌پاشی‌های ادواری دام و جایگاه، کشتار دام در کشتارگاه‌های مجاز، تهیه ‏گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی، خودداری از خرید و مصرف گوشت بازرسی نشده و فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، خودداری از کشتار دام به صورت غیر مجاز و خارج از کشتارگاه، و نگهداری گوشت تازه در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد یخچال به مدت ۲۴ و جگر به‌مدت ۴۸ ساعت قابل پیشگیری است. 

وی گفت:با توجه به این که ویروس در برابر حرارت حساس است به افراد توصیه می‌شود از مصرف جگر خام و نیم پخته خودداری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • طرز تهیه سوپ گوشت و هویج؛ یک سوپ متفاوت و مقوی (فیلم)
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد
  • تصاویر وحشتناک از در هم کوبیده شدن خودروها در سیل تبریز
  • تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی
  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • غذا‌های ورزشکاران در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس؛ ۶۰ درصد خوراکی‌ها بدون گوشت خواهد بود
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • طرز پخت ۱۱۰ کیلو کابلی پلو با گوشت (فیلم)
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد